Tuesday 5 May 2009

Περι Ημερολογίου

Το Ημερολόγιο δεν είναι η σωτήρια μας.Δηλ. οποίος ακολουθεί το παλιό ημερολόγιο θα σωθεί. Μην πλανίστε!!!!!!Υπάρχουν οι εντολές του Θεού που μας οδηγού στην σωτηρία και το ιερό πηδάλιον που μας καθοδηγεί και πρέπει να ακολουθούμε. Αλλά...........

Το θέμα εδώ είναι ότι το ημερολογίου ήταν η αιτία που έγινε το σχίσμα των ορθοδόξων.
Παλιοημερολογήτες και νεοημερολογήτες.
Πέτυχε το σκοπό του ο σατανάς δίχασε και τους Ορθοδόξους. Ο παπισμός με την πάροδο του χρόνου άρχισε να απορροφά τους ορθόδοξους. Το χρήμα νίκησε το πνεύμα.Η εκκλησία του Χριστού έγινε εμπορική εταιρία και οι ιερείς μισθωτοί υπάλληλοί του σατανά. Η ένωση είναι θέμα χρόνου να γίνει. Το ημερολόγιο βοήθησε. Γιατί τώρα υπάρχουν κοινές εορτές οπότε και πιο εύκολα κοινές συμπροσευχές και σας έπεισαν ότι το σκοτάδι είναι φως και ο Σατανάς είναι ¨Άγιος. Γιατί να γίνουμε παπικοί εμείς και να μην γίνουν αυτοί ορθόδοξοι για χάρη αγάπης και ειρήνης? Ένας ακόμα λόγος γιατί το νέο ημερολόγιο προκαλεί σκανδαλά.

Αν το σχίσμα είναι Μέγα κακόν κατά τους Αγίους πατέρες τότε γιατί το δεχτήκαμε?
Είναι ΔΥΝΑΤΟ οι Αγγέλοι να υμνούν το Θεό μαζί με το τάγμα των Δαιμόνων ??Πως δεν βλέπεται τους δήθεν ορθόδοξους που υμνούν μαζί με τους Παπικούς το Θεό και αλληλοασπάζομαι??????????

No comments:

Post a Comment