Saturday 28 March 2009

Συμμάχια Πάπα και Χριστόφια

Η σημερινή επίσκεψη του Κ. Χριστοφια στο Βατικανό και η συνάντηση του με τον Πάπα Βενέδικτο οδηγεί την νήσο μας για ακόμα μια φορά σε υποκρισία και σε παραβιάσει των νόμων του Θεού.Ζητάμε βοήθεια απο το Βδέληγμα της αποστασίας. Τον κάλεσε ακόμα να έρθει και στην Κύπρου Ουέ και αλίμονο!!! Η νήσος των Αγίων όπως αποκαλούμαστε κατάντησε νήσος των δαιμόνων Ο Πάπας είναι αυτός που έσχισε την εκκλησία στα δυο. Και αυτός καταδικάστηκε από Τον Χριστό τους Αποστόλους και τους Αγίους και λένε ούτε καν να εορτάζει μαζί τους ούτε να συμπροσευχεστε ούτε να δέχεσαι δώρα από αυτούς γιατί αυτοι αρνήθηκαν τον Χριστό ως Υιό του Θεού , αρνήθηκαν το βάπτισμα και το έκαναν ράντισμα , αρνήθηκαν την Θεία κοινωνία ως αίμα και σόμα Χριστού και την έκαναν "ταμπλέτα" , αυτοί έκαναν τις σταυροφορίες τάχα πολεμάνε για τον Χριστό και χιλιάδες άλλα. Αρνήθηκαν τις εντολές του ή καλύτερα κράτησαν αυτές που τους βολεύουν για τα κοσμικά τους συμφέροντα. Εξουσία , χρήμα κυριαρχία.

Από Αγιογραφική άποψη η αίρεση θεωρείται βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος και είναι ασυγχώρητη, διότι περιέχει το πνεύμα της αμετανοησίας και του εωσφορισμού

Τα Σόδομα και Γόμορρα αν άκουγαν όσα ακούσαμε εμείς θα μετανοουσαν και θα γλίτωναν , η σημερινή γενιά πονηρή και άπιστη ακολουθεί το δρόμο της απώλειας .

6Όποιος όμως σκανδαλίσει ένα από τα μικρά αυτά παιδιά, που πιστεύουν σ’ εμένα, του συμφέρει να κρεμαστεί στο σβέρκο του μια μεγάλη μυλόπετρα και να καταποντιστεί στ’ ανοιχτά της θάλασσας.( Μαθ 18, 6)

7”Aλίμονο στον κόσμο εξαιτίας των σκανδάλων, γιατί είναι αναπόφευκτο να έρθουν τα σκάνδαλα. Mα αλίμονο στον άνθρωπο εκείνο, μέσω του οποίου έρχεται το σκάνδαλο. 8Aν, λοιπόν, το χέρι σου ή το πόδι σου σε σκανδαλίζει, κόψε τα και πέταξέ τα από πάνω σου. Eίναι προτιμότερο για σένα να μπεις στην αιώνια ζωή κουτσός ή κουλός, παρά να πεταχτείς στην αιώνια φωτιά έχοντας δύο χέρια ή δύο πόδια. 9Kι αν το μάτι σου σε σκανδαλίζει, βγάλε το και πέταξέ το από πάνω σου. Eίναι προτιμότερο για σένα να μπεις στην αιώνια ζωή μονόφθαλμος, παρά να πεταχτείς στη γέεννα της φωτιάς έχοντας δύο μάτια.
10”Προσέχετε μην καταφρονήσετε έναν απ’ αυτούς τους μικρούς, γιατί σας βεβαιώνω πως οι άγγελοί τους στους ουρανούς βλέπουν συνεχώς το πρόσωπο του Πατέρα μου του ουράνιου”. (Μαθ 18,7-10)

27”Aλίμονο σ’ εσάς δάσκαλοι του Nόμου και Φαρισαίοι, υποκριτές! Που μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι απ’ έξω φαίνονται ωραίοι, μα από μέσα είναι γεμάτοι από κόκαλα νεκρών και κάθε είδους ακαθαρσία. 28Tο ίδιο κι εσείς, εξωτερικά φαίνεστε δίκαιοι στους ανθρώπους, μα από μέσα είστε γεμάτοι από υποκρισία και ανομία.

29”Aλίμονο σ’ εσάς δάσκαλοι του Nόμου και Φαρισαίοι, υποκριτές! Που χτίζετε τους τάφους των προφητών και στολίζετε τα μνημεία των δικαίων 30και λέτε: Aν ζούσαμε στα χρόνια των προγόνων μας, δε θα συμμετείχαμε μαζί τους στο φόνο των προφητών. 31ʼρα, ομολογείτε μόνοι σας, πως είστε γιοι εκείνων που σκότωσαν τους προφήτες. 32Oλοκληρώστε, λοιπόν, εσείς την πραγματοποίηση των σχεδίων των πατέρων σας. 33Φίδια! Γεννήματα φαρμακερών φιδιών! Πώς θα ξεφύγετε από την καταδίκη σας στη γέεννα;”


Αν δεν μετανοησουμε τώρα που υπάρχει καιρός θα κλαίμε ανώφελα μετά στο πυρ το αιώνια μαζί με το σατανά. Μην προκαλείτε την οργή του Θεού που είναι ελεήμων, πονόψυχος ,όλο αγάπη για μας , μας έστειλε προφήτες μας έστειλε Αγίους , μας τα έγραψαν , τα μεταφρασαν ακόμα και στα νεοελληνικά.
Γιατί εξακολουθούμε να είμαστε τυφλοί και κουφοί
Γιατί μας αρέσει να πράττουμε τα θελήματα του Σατανά
Γιατί έχουμε πατέρα μας τον Σατανά και όχι Το Θεό?
Γιατί μας αρέσει το σκοτάδι και όχι το φως?
Γιατί ακολουθούμε την αίρεση και όχι την πίστη όπως δίδαξαν οι Απόστολοι?

No comments:

Post a Comment