Sunday 29 March 2009

ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !!!! οι αιρετικοί !!!!

Όλοι οι αιρετικοί ως αρνητές της ορθής πίστης δεν είναι χριστιανοί αλλά ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ με ηγέτες ψευδό-ιερείς και μυστήρια ΑΚΥΡΑ, άρα Αβάφτιστοι.
Άρα πώς κάποιος αβάπτιστος είναι Χριστιανός? Αν η αίρεση αναθεματίστηκε πως εσύ που ακολούθας την αίρεση δεν φοβάσε το αιώνιο ανάθεμα άπο Αγίους και Αποστόλους και την οργή του Θεού.

"Αυτούς που λάτρεψαν τις πέτρες και τα ξύλα που τους έδωσα για τις ανάγκες τους. Όλοι τους θα συντριβούν ως σκεύη κεραμέως. Καθώς και οι εχθροί μου οι αιρετικοί που τόλμησαν να με χωρίσουν από τον Πατέρα μου. Που τόλμησαν να υποβιβάσουν σε κτίσμα το Παράκλητον Πνεύμα. Αλλοίμονό τους, ποια κόλαση τους περιμένει!."(Όραμα Αγίου Νηφώνος)

ΒΑΠΤΙΣΜΑ.ΠΗΔΑΛΙΟΝ-Αγίων Αποστόλων σελ. 64-65
Τρία είναι τα αναγκαιότατα , και πάντως απαραίτητα εν τω μυστήριο του αγίου βαπτίσματος Νερόν ηγιασμένον , Κατάδυσις τρίτη και ανάδυσις εν τω ύδατι και Επίκλησις των τριών υπερθέων υποστάσεων. Διότι αν το, βαπτίζω θέλει να είπη κοινότερον βουτώ , λοιπόν από τας καταδύσεις τας εν τω ύδατι , βούτημα και βάπτισμα ονομάζεται , και όχι από άλλο τι.

ΠΗΔΑΛΙΟΝ-ΤΗΣ ΕΝ ΓΑΓΓΡΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟ 340 (Σελ.397)
...Ο ίδιος ο Χρυσόστομος λέγει , ότι πρέπει να αναθεματίζωμεν τα αιρετικά δόγματα , και να ελέγχομεν , αγκαλά και τους ανθρώπους τους αιρετικούς δηλ. Πρέπει να λυπούμεθα

ΠΗΔΑΛΙΟΝ-ΕΠΙ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙ ΣΥΝΟΔΟΥ (Σελ.370)
Διά δε του των αιρετικών και σχισματικών βαπτίσματος , έξω όντος της καθολικής Εκκλησίας , πως ημπορεί να δοθή αμαρτιών άφεσις; Ο βαπτιζόμενος , αφού βαπτισθή , πρέπει να χρισθή με το εξ ελαίου και άλλων αρωμάτων κατασκευαζόμενον Μύρον υπέρ ηγιάσθη διά του αγίου Πνεύματος επιφοιτήσεως , ο δε αιρετικός Πνεύμα άγιον μη έχων, ως αυτού χωρισμένος διά την αίρεσιν και το ΣΧΙΣΜΑ , πως ημπορεί να αγιάσει το τοιούτον Μύρον; Ο Ιερεύς πρέπει να προσευχηθή προς το Θεόν διά την σωτηρία του Βαπτισθέντος ο δε αιρετικός και σχισματικός , ιερόσυλος ων , ως είπομεν , και αμαρτωλός (όχι τόσο διά τα έργα ,άλλα μάλλον διά την αίρεσιν και το σχίσμα , τα οποία είναι η μεγαλύτερα αμαρτία από όλας ) , πως ημπορεί να εισακουσθή από τον Θεόν , εις καιρόν όπου λέγει η Γραφή , ότι των αμαρτωλών , ο Θεός δεν ακούει; δία τι δεν ημπόρει να είναι δέκτον εις τον Θεόν διά βάπτισμα το των αιρετικών και σχισματικών , επειδή αυτοί είναι εχθροί και πολέμιοι με τον Θεόν και αντίχριστοι ονομαζόμενοι από τον Ιωαννην.

Κορ. Α 3, 10-11)
10. Σύμφωνα με τη χάρη που μου δόθηκε από το Θεό, έχω θέσει το θεμέλιο, όπως θα έκανε ένας σοφός αρχιτέκτονας. Άλλος όμως χτίζει πάνω σ’ αυτό. O καθένας, λοιπόν, ας προσέχει πώς χτίζει. 11. Γιατί βέβαια, κανένας δεν μπορεί να βάλει άλλο θεμέλιο, εκτός από εκείνον που ήδη υπάρχει, ο οποίος είναι ο Iησούς Xριστός.

No comments:

Post a Comment