Tuesday 3 March 2009

Nοσταλγία στην ειδωλολατρία.1st of March

Παράδοση το καρναβάλι όπως λέει ο κόσμος ή είναι νοσταλγία στην ειδωλολατρία και τα έθιμα των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων. Αναρωτηθήκατε ποτέ ?????????????

Αυτό δεν έγινε και την Κυριακή 1 Μαρτίου? Μασκαρέματα που προσβάλουν την εικόνα του θεού αν φυσικά πιστεύετε ότι είμαστε κατ’ εικόνα θεού, παρέλαση αρμάτων με προσβλητικές απεικονίσεις προς το Θεόν , γλέντια προς τιμή ποιανού? Ποιον γιορτάζαμε? Τον θεό της μάσκας και της υποκρισίας γιορτάσατε και αυτός δεν είναι άλλος από το Σατανά μεταμφιεσμένο σε καρνάβαλο. Και οι αρχαίοι Έλληνες τα ιδία δεν έκαναν? Δεχτήκαν τον Χριστό και γκρέμισαν τους ναούς των ειδώλων, κατάργησαν της γιορτές τους. Αλλά εμείς τις φέρνουμε πίσω . Δεν είναι θλιβερό??/??

Αυτή η υποκρισία , η μέθη προς την ανομία πρέπει να σταματήσει για να μην κλαίμε αργότερα ανώφελα .


Πιστεύουμε στο Χριστό και στις παραδόσεις των αποστόλων αλλά μας αρέσουν και οι παραδόσεις οι ειδωλολατρικές γιατί είναι «αθώες» τάχα και δεν είναι τίποτα κακό να γλεντάς και μια φορά το χρόνο για να φεύγεις από την καθημερινή ρουτίνα της ζωής . Αυτά τα λέει ο Σατανάς για να σε παρηγορήσει και όταν θα έρθει η ώρα να σου πάρει τη ψυχή θα σου θυμίσει ότι εσύ την τάδε μέρα και τάδε ώρα γλεντούσες και μασκαρευόσουν και χαιρόσουν για τις «αθώες» γιορτές προς τιμή μου. Γιατί ότι αρέσει στον Σατανά δεν αρέσει στο Θεό. Είναι ο Θεός το Φως , είναι ο Σατανάς το Σκοτάδι , δεν υπάρχει συμβιβασμός. Μακριά από έθιμα που προσβάλλου το θεό.

Προς κολοσσεους (2,6-9)
6. Όπως, λοιπόν, δεχτήκατε τον Iησού Xριστό, τον Kύριο, έτσι και να βαδίζετε ενωμένοι μαζί του. 7. Nα παραμένετε ριζωμένοι σ’ αυτόν και να χτίζετε τη ζωή σας πάνω του και να βεβαιώνεστε ολοένα για την πίστη σας και να αυξάνεστε σ’ αυτήν, όπως διδαχτήκατε, εκφράζοντας την ευχαριστία σας στο Θεό. 8. Προσέχετε μην υπάρχει κανείς που σας λαφυραγωγεί με φιλοσοφικά επινοήματα και με χωρίς περιεχόμενο απατηλές διδαχές, που σαν βάση έχουν την παράδοση των ανθρώπων και τα στοιχεία του κόσμου, κι όχι τον αποκαλυμμένο Xριστό. 9. Γιατί, σ’ αυτόν κατοικεί ολόκληρο το πλήρωμα της θεότητας σε σωματική μορφή, 10. και είστε απόλυτα πλήρεις κοντά σ’ αυτόν που είναι η Kεφαλή κάθε αρχής και εξουσίας.

No comments:

Post a Comment